Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ονειδος

Η συνωμοσια των βολεμενων σχεδιαζει τους εκπαιδευτικους ερειπιωνες που γεννουν την αλλοτριωση.
Η γνωση του ΤΙΠΟΤΑ παρουσιαζεται απο τους μαγους ως υψιστο αγαθο και ολοκληρωνει την επιθεση στο μυαλο,την ψυχη και το σωμα των νεων.
Οι ιαχες των παιδιων ειναι η απογνωση και η ελπιδα!!!
Στο νησι της Αλφαβητου!

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

πενθος

Για αλλη μια φορα οι εκπαιδευτικοι ολων των βαθμιδων εκτεθηκαν απο τη συνδικαλιστικη τους γραφειοκρατια.
Ηδη ο χωρος της ΠΑΙΔΕΙΑΣ θα επρεπε να βρισκεται σε τριημερο πενθος.
Στο Νησι της Αλφαβητου!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

το εξυπνο σχολειο ερχεται...ο J Walker φευγει!

Αν η παιδεια ειναι κατι σοβαρο,τοτε οι απαντησεις που θα δοθουν στους ουτιδανους παρατρεχαμενους πρεπει να ειναι και οι αναλογες.Να ναρκοθετουν το εδαφος τους και να προκαλουν την αποκαλυψη του γελοιου και απαραδεχτου χαρακτηρα της καθιερωμενης και γι αυτο αφανους πλευρας τους.
Να μετατρεπουν καθε ιδεα τους σε βασικη κοινοτοπια.
Η αξια της κριτικης εγκειται στη δυνατοτητα της διεισδυσης και της πρακτικης της διευρυνσης σε καθε λεπτομερεια του αναπαραγομενου μεσα στη στατικοτητα συνολου.
Η επιθυμια δεν μπορει να ενισχυθει παρα με τη νικηφορα και ατελειωτη περιφρονηση καθε επιμερους απαξιας,απο την οποια συνισταται εξ ολοκληρου ο πολιτισμος τους.
Η συγκρουση αναμεσα στην τεχνητη νοημοσυνη και στον ανθρωπο,ειναι το οριακο σημειο της συγκρουσης μεσα στον κοσμο,αναμεσα στο απλως ενζωο και στο ενσυνειδητο μερος της υλης.
Τα χαρτια ξαναμοιραζονται για να αποκρυφτει οτι το παιχνιδι ειναι στημενο και οι κλεφτες συνεννοημενοι στη συντηρηση μιας ενατενιστικης αποχαυνωσης.
Παιζουν με το δεος που προκαλει ο οικονομισμος,το μετατρεπουν σε θρησκευτικη δυναμη κυριαρχιας,οπου εμεις πρεπει να μετρησουμε την αδυναμια μας.
-Για να γευτουμε τον απαγορευμενο καρπο της γνωσης,πρεπει να ξεσκισουμε τη μητρα της γνωστικης απαγορευσης!
-Για το σχολειο της επιθυμιας και του ονειρου!



Στο Νησι της Αλφαβητου!